المكونات: 1.بسكويت بوريو بحسب الكميه المطلوبه 6 عبوات كافيه لانتاج طبق واحد
2. 2معلقه زبده صفرا
3.ايس كريم حسب النوع المفضل فانيليا
شكولاته
فراوله
كراميل
او اى نوع اخر مفضل لكى
الطريقه:
نقوم بطحن البوريو كله نطحنه مش نفرمه يعنى يكون خشن شويه
نضع نصف البوريو المطحون فى قارب بلاستيك يكون مدور وصغير ويكون مفتوح من فوق ومن تحت
نصع الايس كريم كله
نغطى الايس بباقى البوريو من وفق
نتاكد ان البوريو من فوق ماسك كويس
ندخل الفريزر ونسيبه لمده طويله لحد ما نتاكد ان الايس بقى متجمد
بعد كده نجيب القارب كله ونضغط من فوق براحه لانزلاق االاوريو
نضعه فى طبق واسع ونضع عليه صوص الشيكولاته
وبالهنا والشفا
2. 2معلقه زبده صفرا
3.ايس كريم حسب النوع المفضل فانيليا
شكولاته
فراوله
كراميل
او اى نوع اخر مفضل لكى
الطريقه:
نقوم بطحن البوريو كله نطحنه مش نفرمه يعنى يكون خشن شويه
نضع نصف البوريو المطحون فى قارب بلاستيك يكون مدور وصغير ويكون مفتوح من فوق ومن تحت
نصع الايس كريم كله
نغطى الايس بباقى البوريو من وفق
نتاكد ان البوريو من فوق ماسك كويس
ندخل الفريزر ونسيبه لمده طويله لحد ما نتاكد ان الايس بقى متجمد
بعد كده نجيب القارب كله ونضغط من فوق براحه لانزلاق االاوريو
نضعه فى طبق واسع ونضع عليه صوص الشيكولاته
وبالهنا والشفا
السبت 21 يوليو 2012 - 13:34 من طرف امير مملكه الحب
» ميدو يؤكد وصول فاكس من " بوردو " الفرنسي للزمالك
الإثنين 25 يونيو 2012 - 16:54 من طرف sleep angel
» السلام عليكم
السبت 23 يونيو 2012 - 12:51 من طرف رغد الوزان
» دور على اسمك هع هع
الجمعة 22 يونيو 2012 - 3:35 من طرف رغد الوزان
» مكتب فرص الاعمال يقدم دليل معارض الصين – كوانزو – معرض كانتون الدولي ، ابريل 2012
الأربعاء 14 مارس 2012 - 22:46 من طرف السوسن
» اجازة الربيع في دبي مع مكتب ترحال العربية
الأحد 8 يناير 2012 - 14:04 من طرف السوسن
» معهد التخصصي
الإثنين 26 ديسمبر 2011 - 22:12 من طرف ملاك تاس
» كلامي انتهي بصوتي
الأربعاء 21 ديسمبر 2011 - 16:55 من طرف !!!memo!!!
» حصريا اغنيه تامر حسني - اول يوم Master 320Kpbs
الجمعة 28 أكتوبر 2011 - 18:03 من طرف alaa.lover84@yahoo.com
» انا عضو جديد
الخميس 4 أغسطس 2011 - 3:15 من طرف اسلام كمال